Še en uspešen projekt iz Slovenije

Slovenija očitno postaja vroča točka v kripto svetu. V preteklosti je kar nekaj uspešnih kripto projektov izšlo ravno iz Slovenije. V torek ponoči je uspelo še enemu.

V začetku maja je ekipa Quantum Project uspešno zaključila svojo pred kampanjo (pre-ICO), ker so zbirali denar za nadaljnji razvoj. Ekipa je zbrala 2.417 Bitcoinov.

Nov uspeh ekipe iz Slovenije

V sredo ponoči je ekipi projekta Cofound.it, o katerem smo že poročali, uspešno zaključila svoj projekt zbiranja denarja, še preden ga je sploh začela. Po osnovnem načrtu so želeli zbrati 12 milijonov USD. Kampanjo so želeli začeti ravno danes, 7.6.2017.

Zaradi dobre prepoznavnosti iz še enega uspešnega projekta Slovencev, Iconomi, je ekipi Cofound.it uspelo pridobiti veliko prepoznavnost v Sloveniji in kripto skupnosti po celemu svetu, zato so se odločili, da bodo za vse podpornike, ki podpirajo projekt že od začetka, omogočili prioritetno doniranje, ki se je začelo nekaj dni prej. Tisti, ki so se prijavili na prioritetno listo, so dobili možnost donacije 3 dni prej na posebej ustvarjen Ethereum naslov.

Povpraševanje po projektu je bilo tako veliko, da uradne kampanje zbiranja denarja ekipi sploh ni bilo potrebno zagnati, saj so prioritetni podporniki donirali vsa potrebna sredstva še pred uradnim odprtjem kampanje ICO. V noči iz torka na sredo so tako zbrali celoten znesek, ki so ga načrtovali, 56.565ETH.

Ekipa Cointelegraph.si iskreno čestita Janu Isakoviču za uspešno izvedeno akcijo zbiranja denarja in želi obilo uspeha pri nadaljnjem delu ter razvoju svojega produkta.