Bitcoin

All Things Bitcoin

and loving every second of it

O Cointelegraph

CoinTelegraph je popolnoma samostojna publikacija, ki zajema kriptovalute, blockchain tehnologije, decentralizirane aplikacije, internet financ in splet naslednje generacije. Nudimo vam aktualne novice, cene, tehnološke preobrate in analize z poudarkom na mnenju izvedencev stroke in komentarjev kriptovalutne skupnosti.

Svet digitalnih valut uspeva z večjo vnemo z vsakim dnem. Z naraščajočim številom podjetij, podjetnikov, startup-ov in potrošnikov, ki sprejemajo to tehnologijo, smo vsak dan znova ponosni, da lahko preživimo dan v službi, ki igra pomembno vlogo v vsakodnevnem osveščanju prebivalstva o prednosti in uporabnosti, ki jih ponujajo tehnološke inovacije osnovane na blockchain tehnologiji.

V eno stvar smo prepričani: izredno pomembno se je vsakodnevno izobraževati in zavedati novih tehnoloških finančnih inovacij. CoinTelegraph vas lepo pozdravlja in vabi k sodelovanju.

Naša ekipa

Smo dovolj priviligirani, da lahko delamo z najboljšimi in najpametnejšimi v Bitcoin industriji. Naša uprava deluje globalno , pravtako pa tudi naša perspektiva. Člani naše ekipe so stacionirani v San Franciscu, New Yorku in v Rigi. Ohranjamo resnico: naša pravica, naš namen, naša življenska kri, je umetnost resnice zgodb.

Vabljeni k sodelovanju

Ali ste usmerjen izkušen avtor z strastjo novinarstva? Izberemo le najboljše, da postanejo člani CoinTelegraph ekipe.

Če menite, da imate kar je potrebno, nam pošlji svoj življenjepis in vzorec vašega dela na drop@cointelegraph.com